Woops. Ik ging dit postje dinsdag schrijven, maar ja… Dinsdag werd dié dinsdag en zo werd mijn update ook op de lange baan geschoven.

25 weken

Doordat het zo lang geduurd heeft om mijn weekverslag te schrijven, ben ik dus ook al veel vergeten. Ma bon, eigenlijk is er opnieuw niet zo heel veel te vertellen. Het belangrijkste van de week was de pretecho die we donderdag lieten doen. Rond 16 weken deden we er ook zo eentje, net zoals bij Elliot. Dat was omdat we toen wilden weten of Elliot een jongen of meisje was. Nu wisten we dat al een tijdje, maar ja, tradities, hé. :) Rond de start van het derde trimester kan je dan nog eens zo’n echo doen omdat je dan al een beetje kan zien hoe het kindje er bij de geboorte uit zal zien. Het is dan al wat gevulder en ziet er minder uit als een buitenaards wezen, haha! Bij Elliot deden we dat rond 28 weken, denk ik, maar de echomevrouw zei dat we dat met een tweeling best wat vroeger inplanden. 24 weken dus. :) We hebben een aantal foto’s, maar ik post hier de duidelijkste twee. De eerste foto is de baby die telkens bovenop ligt en nog alle kanten op draait, de tweede foto is de baby die telkens mooi met het hoofdje naar beneden ligt en dus ook als eerste geboren zal worden. Dat kindje is wel steeds moeilijk in beeld te brengen omdat het zo laag ligt. En het ligt ook altijd met het gezichtje tegen de poep van de andere baby, ocharme! Dat zie je ook op de echo hieronder.

baby 1

baby 2

In die eerste foto herkennen we echt Elliot, zeg. Dezelfde brede wipneus en bolle wangetjes. In de tweede foto is dat minder, maar ‘t is een eeneiige tweeling, dus in principe zouden ze er toch hetzelfde moeten uitzien… Al hopen we natuurlijk dat er wel uiterlijke herkenningspunten gaan zijn. Anyway, ik ben héél benieuwd of ze op Elliot gaan lijken. En of ze een vol kopke haar gaan hebben zoals grote broer bij zijn geboorte. Allez ja, uiteraard hopen we in de eerste plaats dat ze voldragen en gezond en wel ter wereld gaan komen, hé. Maar dat haar zou ik toch ook wel heel leuk vinden, ze. ^^

Benieuwd naar week 25 van Elliot?