Man, ik was keiiiiihard verschoten toen ik onlangs in het mondje van Lily-Rose keek. Dat ging zo: ik dacht dat ik iets wits zag in de mond van Lucy-Mae. Ik checkte, maar het was een random wit puntje, geen idee wat het was eigenlijk. Puur op mijn gevoel af besloot ik bij Lily ook eens te kijken en holy moly, onderaan in haar tandvlees zag ik een wit randje uitsteken! Zo vroeg! Allez, ze was wel ruim 6 maanden (maar nog geen 6 maanden gecorrigeerd), maar toch… Elliot had zijn eerste tand pas op ruim 8 maanden, dus ik verwachtte me er deze keer nog niet aan. En zelf was ik ook 9 maanden oud voor ik mijn eerste tand had. Maar ja, Klaas werd blijkbaar geboren met een tand en ze moeten toch iets van hun papa hebben, hé? Soit, het kaartje werd bovengehaald en mijn kleine Rosie ging op de foto.

lily-tandje

Dat ik bij Lucy onder het oppervlak van haar tandvlees ook al iets klaar zag zitten, dat had ik diezelfde dag al door. 2 dagen later brak ook bij haar het eerste tandje door.

lucy-mae-tandjes

Om een of andere reden duurde het bij haar langer om de foto te maken, zodanig lang dat ze tegen het fotomoment stiekem al twéé (2!) tanden had. 2 dagen na haar eerste tand kwam zijn gebuur ook vrolijk piepen. En zo stak mijn kleine Lucy Lou Who opnieuw haar zus voorbij. Al een paar keer is het mij opgevallen dat Lily eerst is met een mijlpaaltje, om dan op de voet gevolgd te worden door Lucy die er dan meteen nog een schepje bovenop doet. Met dat rollen was het ook zo. Misschien met zitten binnenkort ook? Al zal het nog wel even duren voor ze zelfstandig gaan zitten, denk ik. :)