Ik weet niet meer hoe we er juist op zijn gekomen, maar met een aantal bloggers besloten we onlangs een date te organiseren! Sarah van Little family of 3 kende ik al van de januarimama’s en Evelien van Mamzella had ik ook al een paar keer ontmoet. Zij maakte ook de lekkere taarten voor Elliots groeifeest en cake smash. Maar Annick van De wereld van Arthur en Sofie van Our happily ever after had ik nog niet ontmoet. Het was dus een beetje spannend en ik had best wel wat zenuwen. :)

ik auto

Ik kwam 5 minuten te laat aan en zag Annick en Evelien al staan wachten voor Goesting, een koffiemettaarteethuisje in Gent. Daar was ik blij om, want ik zag er tegenop om op m’n eentje binnen te gaan. Drempelvrees enzo, hé. Ik ging snel bij hen staan en merkte al meteen dat Annick in ‘t echt even prettig gestoord is als op haar blog! Ietsje later kwam Sarah aan en omdat we even moesten wachten op Sofie besloten we al een plekje te gaan zoeken. Voor mij zit Evelien met naast haar Annick. Naast mij zie je Sarah en Sofie zit helemaal vooraan.

DSC_0005

Na wat getwijfel gingen we alle vijf voor het verwenbordje. Dat bestond uit een stukje kriekentaart (ben ik niet zot van), een stukje bresiliennetaart, een brownie, een potje chocomousse en een potje tiramisu. Er werd ook een glaasje limoncello bij geserveerd, maar dat heb ik aan mij voorbij laten gaan. Echt mijn ding niet. :)

verwenbordje

Er werd superveel gebabbeld, over best veel verschillende onderwerpen. Logischerwijs in eerste instantie over onze kindjes, maar ook over onze blogs en alles dat daarbij komt kijken. Ik leerde er nog een aantal zaken bij en er is weer goesting om wat nieuwe mogelijkheden te verkennen.

Na 2 korte uurtjes gingen we weer naar huis. Het was echt te kort. Ik had een beetje schrik op voorhand, had zelfs eventjes gedacht aan afzeggen omdat ik om een of andere reden de week ervoor niet zo veel zin meer had om te gaan. Maar wat ben ik blij dat ik toch gegaan ben. Het was superfijn en ik kijk al uit naar een volgende keer.

Mijn mannen kwamen mij halen in Gent omdat Klaas nog wat foto’s moest maken van de binnenstad. Terwijl Klaas bezig was, wandelde ik met Elliot naar het water. Heel leuk. Ik zag ook een ambulance van de brandweer op de Korenmarkt en die oudere ambulancier uit Helden van Hier zat aan ‘t stuur! Ik was toch efkes starstruck, ja. :) :)

elliot gent

elliot en ik

Wanneer spreken we nog eens af, ladies?!