Mijn eerste post op een spiksplinternieuwe blog! Wat een avontuur! Aangezien zowat alle mensen die mijn vorige blog lazen gewoon Nederlands spreken, begon ik het een beetje stom te vinden om nog in ‘t Engels te schrijven.

Bovendien wil ik vooral dat deze blog een soort gezinsdagboek wordt, dus is Nederlands de meest logische keuze. Op die manier zal Elliot later ook snel kunnen lezen hoe het er hier tijdens de prilste jaren van zijn leven aan toe ging. Dit betekent echter niet dat er hier niet af en toe een Engelse zin of uitroep te lezen zal zijn. Dat ga ik zeker nog doen, gewoon, because I’ve got it like that.

Ons volledig voorstellen ga ik niet meer doen. Ten eerste weten jullie allemaal al wie wij zijn en ten tweede heb ik al een samenvatting geschreven in Over Huizeke Sluizeken. Dus ga vooral daar eerst eens lezen. :-)