GMNG 1

Spelfout op de voorkant, maar bon…

Onlangs kwam ik op de blog van Marjolein kwam ik onlangs deze leuke post tegen. Zij haalde blijkbaar hier de boter en inspireerde op haar beurt ook mij. Het project ‘Geld Maakt Niet Gelukkig’ bevat een aantal kleine, heel simpele opdrachtjes die een lichtpuntje zouden moeten vormen tijdens de dag van iemand die je niet kent. Vooral opdracht 1 leek me heel tof: op willekeurige plaatsen kaartjes achterlaten met daarin een leuke boodschap voor de vinder.

GMNG 2

Vandaag liet ik mijn eerste kaartje achter op de trein naar het werk! Ik ben wel benieuwd of iemand het gevonden en gelezen heeft. Onderaan mijn boodschap zette ik de hashtag #GMNG  (met de extra JHS die specifiek naar mij en mijn blog verwijst), maar dat is natuurlijk nog geen garantie dat ik er ooit nog iets van hoor. Hoe het ook zij: ik vond het echt leuk om te doen, en stiekem een beetje spannend ook wel. I don’t know about you, maar ik zou het bijzonder fijn vinden om zelf eens op zoiets te stoten wanneer ik het niet verwacht.

GMNG 3

De komende tijd ga ik nog wat andere kaartjes achterlaten, op de trein en in het station. Of misschien wel in de winkel! Ik dacht er ook aan om er eentje op mijn werk te leggen, maar ik twijfel toch nog wat… Hopelijk hoor ik ooit nog eens iets van een van de vinders!