Of: zin hebben in iets superongezonds en jezelf dan maar wijsmaken dat het wel okee is als je het volledig zelf maakt in plaats van bij McDo te gaan eten. Een hele tijd geleden maakten we deze ook al eens zelf en nu hadden we er opnieuw keiveel goesting in. Dus snel wat ijsbergsla, broodjes en gehakt gaan kopen en hupsakee, de keuken in! Ik dus ook hé, stel u voor!

hamburger 2

Ik heb indertijd lang gezocht naar hét sausrecept en ik heb besloten dat ik wel goed zot zou zijn om hier altijd onze receptjes zomaar prijs te geven, zelfs al zit er misschien niets van eigen inspiratie in. (Maar honestly, het is heel simpel om online receptjes terug te vinden. :) Nu ben ik toch minder gemeen, hé?)

hamburger 1

Vorige keer maakten we ze met frietjes, maar daar hadden we nu geen zin in. Deze gekruide potato wedges zijn echt megalekker. En natuurlijk ook heel eenvoudig te “maken”, want ze komen gewoon uit een diepvrieszak en vliegen dan zo op een bakplaat in de oven. :)

Trouwens, voor jullie allemaal bezorgd worden over wat wij ons mannetje te eten geven: no worries! Hij moest geen 10 centimeter hoge hamburger binnenspelen, maar was op een andere manier goed voorzien.

elliotbordje

En gesmuld dat hij heeft! En ook wel frappant hoe hij alle gezonde dingen koos en de kaasjes links liet liggen. De potato wedges vond hij wel lekker, maar hij houdt wel van zijn patatjes. Achteraf hebben we hem ook een stukje hamburger gegeven (het was kalfsgehakt) en dat vond hij precies toch ook wel ok. :)

En nu heb ik natuurlijk weer honger!