33 weken

Deze week stond in het teken van mijn voeten. Man, PIJN. Echt. Ik heb de voeten en enkels van een oud meetje nu. Het is ook een heel griezelig zicht. Als ik met mijn vinger op mijn voet duw, blijft er bijna tien seconden lang een putje ter grootte van mijn vingertop in mijn voet staan. Klaas zag dat en was echt gedegouteerd. Tijdens de bevalling blijft hij beter opnieuw aan mijn hoofd staan, denk ik. :) Bon, die voeten deden dus enkel pijn als ik eraan kwam, maar sinds dit weekend (ik was zondag 33 weken, dus ik mag dit kwaaltje nog vernoemen als horende bij die week) heb ik ook echt pijn in mijn gewrichten. Mijn enkels voelen hetzelfde aan als toen ik vorige zomer de 30 day shred deed en mijn gewrichten eigenlijk volledig overbelast heb. Ik heb dit weekend wel wat te veel gewandeld, dus ik wacht nog even af of de pijn door het wandelen komt of gewoon een nieuw zwangerschapskwaaltje is. De bekkeninstabiliteit is ook elke week nog een tikkeltje erger aan ‘t worden, maar ik vind het wat dwaas om dat elke week te blijven vermelden, haha. Ik hoop maar dat mijn bekken de bevalling nog aan zal kunnen. Dat zal toch wel niet kapot gaan, hé? Zou dat kunnen? Nee toch, hé?

De baby’s doen het nog altijd supergoed. Donderdag moesten we op controle bij de gynaecoloog en toen werd de rechtse baby op 1990 gram en de linkse baby op 2045 gram geschat. Daarmee zitten ze nog steeds perfect op schema en groeien ze ook nog steeds netjes gelijk met elkaar. De linkse baby lag opnieuw in hoofdligging, wat een wriemelkont. Ik hoop dat dat nu zo blijft, maar we zullen zien. :) Mijn eigen gyn was niet beschikbaar, dus moest ik naar een vervanger die blijkbaar standaard eens een 3D-beeld toont ook. Dit is opnieuw de bovenste/linkse baby. De andere ligt te laag om het gezichtje goed te kunnen zien.

3D

Zondag zijn we trouwens ook nog naar Sluis gegaan om de doopsuikersnoepjes op te halen. Zoooo lekker. Samen met mijn ma heb ik dezelfde namiddag meteen die helft van de doopsuikers afgewerkt. Soms vielen er een paar snoepjes op de grond. Dat kunt ge dan niet meer aan de mensen geven, maar hey, five second rule voor mijzelf, hé?

Benieuwd naar week 33 van Elliot?