Nog 1 week tijd om voor Huizeke Sluizeken te stemmen! Be there or be square!

Ergens in de post over onze woonkamerupdate zei ik dat ik nog een bijzettafeltje wilde voor tussen de twee zetels. Ik wist al vrij snel dat het een typisch Scandinavisch tafeltje moest worden, ge kent dat wel, een wit blad met wijd uitstaande poten eronder. Een rond blad vond ik ook minder mooi dan een asymmetrisch, dus dat verkleinde het aantal kanshebbers al een beetje. Na verloop van tijd leek het mij wel beter om dat tafeltje tussen de grote zetel en de deur te zetten omdat je het tussen de twee zetels toch niet zou zien staan. Voor tussen de zetels ga ik op zoek naar een heel ouderwets tijdschriftenrekje dat ik dan in een hip kleurtje kan verven. Vorig weekend ging ik op pad om zo eentje te vinden en dat bracht mij onder andere in de kringloopwinkel. Daar vond ik niet wat ik zocht, maar wel dit glazen theelichthoudertje. Hoe zalig is da? En voor nen euro kunde nie sukkelen, hé?

uil-1

Anyway. Dat bijzettafeltje dus. Ik dacht eerst voor dit tafeltje uit de Casa te gaan, maar vond uiteindelijk nog iets veel beters! Voor 5 euro meer kon ik gisteren in de Aldi een setje van 2 tafeltjes aanschaffen. Ka-ching! En ze zijn echt niet minder mooi, integendeel. Ik vind vooral de vorm van het blad prachtig, eerder driehoekig met afgeronde hoeken. Er lagen trouwens maar drie pakken meer, waarvan twee met een gewoon houten blad en één met een wit. Wat een chance!

tafeltjes-1

tafeltjes-2

Eindelijk een plaatsje voor onze nieuwe lamp uit de Action dus. Het vaasje is al meer dan 3 jaar oud en komt nog uit de Casa. Het oker bloempotje vond ik in de Eurotuin, alsook het plantje erin. Het hoesje voor rond de papieren zakdoekjes naaide ik zelf, maar ik vergeet er altijd eens een blogpostje aan te wijden. De twee dvd-kastjes moeten wel nog verhuizen naar de slaapkamer of dressing, want die nemen in de living toch alleen maar plaats in beslag.

I’m in love, y’all!