Zeg. Wisten jullie al dat ik een Facebookpagina hebt aangemaakt voor Huizeke Sluizeken? ‘t Is daar nu nog een beetje stil, maar da’s omdat ik een beetje weinig geblogd heb de laatste tijd. My bad. Snel gaan liken, dat zou ik fijn vinden!

Anyway. Tijd voor een nieuw rubriekje! Ik zat er al eventjes over te denken, maar ben er nu pas aan toegekomen om erover te bloggen. Het wordt volgens mij geen vaste rubriek die je om de twee weken mag verwachten. Maar gewoon, zo af en toe eens, als ik daar goesting in heb. :)

Ask me anything is eigenlijk heel simpel: jullie mogen mij een vraag stellen in de comments of via mail (via dat schoon icoontje van een envelop hiernaast). Om ‘t even wat, hoe belachelijk of serieus ook. Dingen die je je altijd hebt afgevraagd maar nooit hebt durven uitspreken. Spannend, hé? Ik kies er dan een paar vragen uit en dan wijd ik daar een blogje aan.

ask box

Fotootje van hier.

Dus: stel jullie vragen! Volgende week zaterdag post ik ‘s avonds enkele antwoordjes. Tenzij niemand vragen heeft. Dat zou wel een beetje triestig zijn voor mij. En dan zou ik mij redelijk belachelijk voelen. Dat zouden jullie toch niet willen, hé? Ah. Ik docht het al.

Ik ben al benieuwd!