Onze huisfotografe (die ik hier ook al vermeldde) organiseerde gisteren voor Moederdag minifotosessies. Ik heb eventjes gewikt en gewogen, maar uiteindelijk beslisten mijn broer en ik toch dat het leuk zou zijn om samen met ons moeder foto’s te laten nemen. Want eigenlijk hebben wij maar bitter weinig foto’s van ons samen. Elliot mocht ook mee, want technisch gezien is dat toch ook een (klein)kindje van haar hé? Ik begon mijn favoriete foto’s uit te kiezen, maar omdat ik ze allemaal zo mooi vind, heb ik ze uiteindelijk bijna allemaal gepost hieronder. Oepsies! Als Joke foto’s maakt van ons, zijn we altijd superblij met het resultaat en dat was nu niet anders. :) Nog eens bedankt, Jo!

Joyce (1)

Joyce (3)

Joyce (7)

Joyce (8)

Joyce (9)

Joyce (10)

Joyce (11)

Joyce (12)

Joyce (13)

Joyce (14)

Joyce (15)

Joyce (17)

Joyce (18)

Joyce (19)

Joyce (20)

Joyce (22)

Joyce (23)

Joyce (27)

Joyce (28)

Joyce (29)

Joyce (30)

Joyce (31)

Joyce (32)

Joyce (33)

Joyce (35)

Joyce (36)

Joyce (38)

Joyce (39)

Joyce (41)

Joyce (44)

Joyce (46)

Toevallig hebben we volgend weekend opnieuw afgesproken, voor nieuwe foto’s van ons gezinnetje. Klaas gaat dus mee. Eindelijk nog eens voor de camera in plaats van erachter. :-)