Op de foto’s van het groeifeest is het nog even wachten, maar ondertussen is er alweer een nieuwe mijlpaal in het leven van onze kleine man: hij staat alleen!

staan 1

Hij doet het nog niet vaak uit zichzelf, maar ondertussen kunnen we hem vlotjes voor ons rechtop doen staan waarna hij heel stevig en keistoer gewoon blijft staan. Ik merkte dat voor het eerst gisteren op. Heel gek, want zelfs de dag ervoor was er nog paniek als hij merkte dat ik hem losliet en grabbelde hij mij keisnel vast. Hij moet zijn angst dus ineens overwonnen hebben, want nu staat hij daar gewoon, met een brede smile en zo fier als ne gieter. :) Echt gek hoe dat zo van de ene dag op de andere omslaat.

staan 2

En meteen na dat staan, toonde hij ook dat hij zich zelfzeker genoeg voelt om zijn eerste stapjes te beginnen zetten! Voorlopig stapt hij enkel van Klaas naar mij, of omgekeerd, maar toch! Het stapkaartje gaan we wel bewaren voor wanneer hij zelf het initiatief neemt. Als hij nu pakweg aan de salontafel staat en ik roep op hem, dan gaat hij toch nog eerst op zijn knietjes zitten zodat hij tot bij mij kan kruipen. Als hij begint met dan ook gewoon te stappen, halen we zijn kaartje boven. Benieuwd of dat nog lang gaat duren!