Soms krijg ik al eens ‘t zot in mijne kop. ‘t Is nu héél hard in de mode om te naaien en stikken en breien en ik vind dat stiekem wel cool en hip maar buuuhhhh, dat lijkt mij allemaal zó ingewikkeld. Om nog maar te zwijgen van de tijd dat dat waarschijnlijk allemaal in beslag neemt. En in het eerste en tweede leerjaar was ik in die verschillende steken tijdens de naailes toch niet zo heel goed. Maar nu vond ik dit en seriously, hoe schoooooon is dat deken?

granny square deken

Fotootje hier gevonden.

Dus nu moet ik dat maken he. Klaas zei eergisteren dat hij ervan droomt om later met een tentje te gaan kamperen in het Muziekbos om foto’s te maken en dat hij dan Elliot mee wil nemen omdat dat heel gezellig zou zijn. And I was like: “Euhm, en ik dan?” En dan zei hij dat ik toch niet wil gaan kamperen. Boo to the hoo, zeg. Ik wil geen week aan een stuk kamperen op een camping tussen andere mensen, nee. Maar zo eens 1 nachtje buiten, gezellig met mijn eigen gezinnetje, why not? Dus dan begon ik te dromen over hoe dat kampeeruitje er dan uit zou zien. We gaan dan een kampvuur maken (en hierbij ga ik even voorbij aan het feit dat dat daar niet mag) en dan hebben we natuurlijk een keigroot deken nodig waar we met heel ons gezin (tegen dan gaan we natuurlijk met meer zijn!) in passen. En toen herinnerde ik me dat ik dat deken op Pinterest had gevonden.

Chance dat ik vanmiddag mijn mémé zie. Ik ga eens moeten vragen hoe je ook alweer haakt en hoe je zulke lapjes aan elkaar flanst. :-)