Gisteren begon naar mijn gevoel de vakantie. Eergisteren was Elliots laatste dagje bij de onthaalmoeder en hij gaat pas op maandag 24 augustus terug. Zogoed als vijf volle weken samen dus, heerlijk! Ik hoop dat we véél goed weer zullen hebben zodat we elke dag buiten kunnen en veel in het water kunnen plonzen. Er staat sowieso al een weekje Ardennen gepland, maar we willen natuurlijk ook nog een aantal andere uitstapjes maken. We zien nog wel!

Sowieso moet ik de moestuin nog wat in orde brengen, want ondertussen heb ik al wat planten weg moeten halen (de rucola en spinazie waren bijvoorbeeld opgeschoten) en er zijn nog een paar tomatenplanten die ik moet opbinden en waar ik de dieven van moet weghalen. Ik heb nooit gepost over hoe ons moestuintje eruitzag toen de eerste kiemplantjes tevoorschijn kwamen, maar dat ga ik binnenkort nog wel doen. Een beetje een before & after dus. Ik ging nog eens door de oude foto’s waarover ik oorspronkelijk ging bloggen en nu valt het mij pas op hoe groen dat stukje van onze tuin de afgelopen weken/maanden geworden is. Ik kan me het onderstaande nauwelijks nog herinneren. :) Het zag er alleszins vree netjes uit in vergelijking met nu, haha!

Kermis-126

Kermis-128

Kermis-130

Kermis-131

Kermis-132

Kermis-133

Klaas is pas vanaf 3 augustus thuis, maar gisteren en vandaag is hij wel thuis. We besloten er van te profiteren en gingen gisterenochtend samen met mijn ouders naar de markt. We kochten er (natúúrlijk) een kip aan ‘t spit en brachten nog wat koffiekoeken mee naar huis. Elliot heeft zich goed geamuseerd, maar ja, die is ook altijd content als hij ergens op verkenning is. :) Misschien moeten we ook maar eens een laatavondwandeling maken met ons drietjes. Nog een keer een zonsondergang als deze zien zou fijn zijn.

zonsondergang

Hopelijk kan ik binnenkort over nog wat uitstapjes schrijven!