De laatste dagen waren voor mij echt te warm. Kijk naar mijn bleek huidje, mijn sproeten, mijn haar en ik moet er geen tekeningske bij maken dat ik daar niet tegen kan, hé? Maar toch heb ik nog altijd veel liever te warm dan te koud weer. En Elliot ook, want zoals ik al verschillende keren zei wil dat manneke dus echt constant buiten zijn, hé. Zowat elke minuut dat hij wakker was, was hij buiten. Hij speelde elke dag met of in het water. En élk vliegtuig had hij gezien, getuige de foto’s hieronder. Klaas en ik hebben ‘s avonds ook nog nooit zo veel buiten gezeten als nu, denk ik. Echt fijn! En de moestuin? Daar staat ondertussen heel veel groen. We aten al veel radijsjes, spinazie en sla, de aardbeien beginnen eindelijk ook te komen, en ik bespeur al een paar tomaatjes. Daarover later nog eens een update.

Een impressie van de laatste dagen!

Elliot-1

Elliot-2

Elliot-3

Elliot-4

Elliot-5

Elliot-6

Elliot-7

Kermis-111

Kermis-112

Kermis-113

Kermis-114

elliot snackt

Elliot-12

Elliot-11

Elliot-10

Elliot-9

Elliot-8Mijn naam is Elliot ik heb net leren loeren.

elliot klaas zwembad

ik elliot zwembad

ik buiten

moestuin

Ik hoop dat er nog veel van deze dagen mogen volgen deze zomer. Maar nu mag het efkes een graad of 5 afkoelen. ;-)