Gisteren moest ik naar de Hema en ‘t Zeemanneke. Naar de Hema omdat er een bestelling op mij lag te wachten en naar ‘t Zeemanneke omdat ik extra bollen wol nodig heb. Voor mijn deken had ik dus al een bol in elke beschikbare kleur (er zijn er 11) gekocht en nu ik weet hoeveel vierkantjes ik uit 1 bol kan haken (bijna 11) weet ik hoeveel bollen ik per kleur nodig heb. Dus ging ik naar de Zeeman om 3 extra bollen per kleur. Ik denk dat die madam achter de kassa er ook het hare van zal gedacht hebben, toen ik daar stond met 33 bollen wol.

wol

En dan ging ik naar de Hema. Ik koop elk jaar wel een nieuw ornamentje voor in de kerstboom en dit leek me wel leuk, dus plaatste ik online een bestelling. Ik ben benieuwd of ik ze op tijd in elkaar gehaakt krijg. Ik heb toch nog een week of 3, hé?

haken

In mijn online winkelmandje stopte ik ook nog dit:

varia hema

Ik had online al verschillende keren gezocht naar een tweedehandsje in goede staat, maar nérgens te vinden voor een deftige prijs. Dus dan maar nieuw gekocht, met een beetje korting. Het boek staat nu samen met Pluk van de Petteflet in Elliots boekenkastje. :-) Ik kocht in de winkel zelf ook nog twee slingers met papieren ballen voor op Elliots groeifeest.

En tja, nog steeds in de Hema stond ook de kerstversiering al uitgestald. Ik kon mij niet inhouden en nam nog deze twee kerstbollen, een slinger en een rood hertje mee. Zal goed passen bij het groene glitterhertje dat ik vorig jaar kocht en met Kerst uithaal om een maand op ons dressoir te wonen. :-)

kerst

Oh, en in de Kringwinkel vond ik dit. Ik vind haar stukjes op deredactie.be altijd heel herkenbaar en voor 1,50 euro kunde nu toch niet sukkelen, hé?

mama

Ik koop zoooooo graag brollekes.