Bijna 1 jaar geleden postte ik de eerste oproep voor een AMA (lees: een Ask me anything). Jullie mochten vragen stellen, ik zou ze beantwoorden. Ik had een beetje schrik dat er geen reactie zou komen, maar ik kreeg toch een paar leuke vragen voorgeschoteld! Sommige waren luchtig, aan nog andere zat wat meer vlees. Heerlijk! En ik vul heel graag antwoorden in. De bedoeling was om er toen een vast rubriekje van te maken dat om de zoveel tijd eens zou terugkeren, maar let’s face it: mijn nederig blogstulpje is een beetje in ‘t slop geraakt het afgelopen jaar. Geen idee of hier dus nog veel respons op zal komen. We zien wel. :)

ask box

Dus: je altijd al iets afgevraagd over mij? Wat is mijn lievelingsserie? Welk boek las ik als laatste? Hoe groot zijn mijn voeten? Welke tandpasta gebruik ik? Als ik mijn hele leven lang nog maar één broodbeleg zou kunnen eten, choco of préparé, welke zou dat dan zijn? Schrijf je vraag neer in de comments hieronder of stuur mij een mailtje (via dat icoontje hier opzij) en ik leg mijn zieltje bloot! Tenzij het stoute vragen zijn, hé. Dan moet ik er nog es over nadenken.